5 saker jag aldrig skulle köpa i en affär - del 11

  visningar 110,945

Matgeek

23 dagar sedan

Här är 5 saker jag aldrig skulle köpa i en affär - även om jag köpte dem för att kunna visa upp i videon.

Prenumerera: bit.ly/1EqRue2
Bli MEDLEM och få mer material: seshow.info/on/SGHj0YjencmGUSksbMbBVQ.htmljoin
Facebook: MatgeekSE
Instagram: johanhedberg
Nyhetsbrev: eepurl.com/w4kJr
- Länk märkt * är en affiliatelänk och jag får provision för köp som görs via den eller klick som den genererar. Jag väljer alltid själv ut vilka produkter jag marknadsför på det här sättet.

Kommentarer
M W
M W 2 dagar sedan
Avskyr Eldorado det är en enkel regel om man vill hitta saker att ALDRIG köpa räcker läsa att det är Eldorado varumärke så 99.9% risk det är ren skit Tack för bra kanal.
Erik V
Erik V 3 dagar sedan
Vattna stackars plantjäveln i bakgrunden!
Lars Johansson
Lars Johansson 7 dagar sedan
Cherioooo! Toppen! Uppväxt på Kalaspuffar, Sirapslimpa, KAlles KAviar och ägg.
Caroline Norman
Caroline Norman 8 dagar sedan
Hejsan Johan! Angående en gammal video om en kaffekvarn och att kaffet blir statiskt när man maler bönorna. Här får du ett tips som för mig va LIFE-CHANGING!!! Såg en kaffenörd på YT och han droppade ca 5droppar vatten på bönorna precis innan han satte på kvarnen, blev stor skillnad och man slipper få nymalet kaffe överallt! Nu slipper barnen höra mina svordomaramsor när jag ska göra kaffe här hemma 😂
Caroline Norman
Caroline Norman 7 dagar sedan
@Matgeek Det är ju såklart om man mäter upp och maler för bryggningen, inte för att mala en massa och spara i exempelvis en burk för då behövs nog mer vattendroppar - men det kanske du förstod 🤩☕️
Matgeek
Matgeek 7 dagar sedan
Wow! Måste testa omgående. Tack!
Tobberoth
Tobberoth 8 dagar sedan
Tycker nog kellogs protein är mer attraktivt än hur det framställs här. Visst, det är knappast hälsosamt, ingen form av frukostflingor är hälsosamt, är massor av kalorier. Dessa har dock rätt mycket mer protein om man räknar procentuellt vilket är mer intressant än exakta gramvärde så man blir mättare av dem. De smakar också mycket bättre än cheerios (inte nötvarianten som är rätt äcklig, men bärvarianten). Man slipper nestlé också. Men visst, de är dyrare och fördelarna är kanske inte enorma. Alltid värt att fundera över och jämföra.
N Granen
N Granen 9 dagar sedan
Synd att Gevalias kokkaffe är det enda kokkaffet som är gott. Så får fortsätta köpa 425 gramspaketen oavsett😟
Anders Ekbladh
Anders Ekbladh 10 dagar sedan
Varför skriker han?
Fredde
Fredde 11 dagar sedan
Det ska vara Del 12, Del 11 har redan släppts
Medium Large Bongo
Medium Large Bongo 11 dagar sedan
Nej... Det bästa kaffet är fortfarande i 500g förpackning... Men ni får allt kolla runt lite själva ;) Och valfriheten på rost är wunderbar. Men glöm de 3 riktiga elefanterna. Gå på kvalité / klassiker som faktiskt blir billigt!
Gamer Life
Gamer Life 13 dagar sedan
Alltså jag älskar din kanal, dina videor, du vet så otroligt mycket som jag lär mig. 🙂
aola wili
aola wili 10 dagar sedan
att göra det har med deras kvalitet att göra ;)
John Morath
John Morath 13 dagar sedan
5:03 men ingen är ”nyttig”!
David Tykesson
David Tykesson 13 dagar sedan
De är mycket om eldorado, vist de e säkert dåligt. Men e du aldrig på Lidl? Hur är deras produkter?
doire aintu
doire aintu 13 dagar sedan
Anledningen till att den här serien blir så bra är att du, precis som alla andra, gör dåliga val i butiken och du står upp för det. Skit bra serie!
sokin jon
sokin jon 12 dagar sedan
äntligen :D
inönu
inönu 13 dagar sedan
Jag skulle lägga Bregott MELLAN i listan. Det är margarin men man tror det är bordsmör.
dolita windo
dolita windo 11 dagar sedan
Rivna morötter på påse som kostar över 20kr förpackning. Det tycker iaf inte jag är välmotiverat när du kan få en hel påse med morötter för oftast halva priset.
Daniel
Daniel 13 dagar sedan
Vikten på kaffepaketen har olika företag förklarat flera gånger för olika media som gnällt över att vikten skiljer sig mellan olika paket. Deras förklaring är att dom måste göra så för att alla erbjudanden med "5 för 99:-) och dylikt ska fungera, vilket dom inte skulle göra ifall det var samma vikt på alla olika sorter (vilket då skulle kräva olika priser) Det görs ju samma sak med t.ex. godis, varför väger inte en Japp lika mycket som en Daim?, jo för att 4:- för 20:- ska fungera oavsett vilka sorter du vill ha.
dolita windo
dolita windo 11 dagar sedan
äntligen :D
Silvia Perca
Silvia Perca 13 dagar sedan
cherios vs musli är två helt olika grejer.
doire aintu
doire aintu 13 dagar sedan
mjölkersättning till kvinnor i fattiga länder för att sedan ta betalt när ungen har vant sig och egna mjölkproduktionen lagt av, således beroende av Nestlés jävla skräp.
pa isa
pa isa 14 dagar sedan
behöver inte internet mtp hur du skriker i videon, buhuu
Rebecka Johnfors
Rebecka Johnfors 14 dagar sedan
vill man ha den fina vaniljburken kan man ju köpa den en gång och fylla på med den billigare i framtiden
Amanda Olofsson
Amanda Olofsson 14 dagar sedan
Vet att du utgår från din matbutik men där vi bor kostar eldorado tofun nästan 20 kr mer /kg jämfört med yipin tofu
Rebecka Johnfors
Rebecka Johnfors 14 dagar sedan
Bara havregryn har ju typ 13% fibrer
Melissa Waller
Melissa Waller 14 dagar sedan
Yipins tofu är LIVET! Helt underbar
dolita windo
dolita windo 14 dagar sedan
Anledningen till att den här serien blir så bra är att du, precis som alla andra, gör dåliga val i butiken och du står upp för det. Skit bra serie!
Peter Johansson
Peter Johansson 14 dagar sedan
Varför är hela kaffebönor dubbelt så dyra som Bryggkaffet ? det är ju åtminstånde 2 moment mindre i produktionen!!!!
Elefantbajs Tvåtusen
Elefantbajs Tvåtusen 14 dagar sedan
Testa nymalet kaffe och fråga igen.
FelloniusWizard
FelloniusWizard 15 dagar sedan
Nötter är till mellanmål för diabetiker, såvitt jag har förstått (och använder själv utan att ha diabetes). Knappast något för frukosten. Tacka vet jag havregrynsgröt och en äggmacka; 28 g protein!
Kickflip
Kickflip 15 dagar sedan
Gevalia är så mkt godare och mer värt hade lätt betalat det dubbla av deras pris dom har nu :P Finns en anledning till att dom är ledande och det har inte med mängd och pris att göra det har med deras kvalitet att göra ;)
Erik Eriksen
Erik Eriksen 15 dagar sedan
Kan varna för Katrin Zytomierskas protein-gröt som finns på ICA. 25 spänn för EN portion gröt. Som dessutom är så vidrig att den åkte raka vägen ner i bingen. 417 kr/kg för havregryn och ett par russin.
Joanna
Joanna 15 dagar sedan
äntligen :D
Marcus Nilsson
Marcus Nilsson 15 dagar sedan
Rivna morötter på påse som kostar över 20kr förpackning. Det tycker iaf inte jag är välmotiverat när du kan få en hel påse med morötter för oftast halva priset.
Branco Branco
Branco Branco 15 dagar sedan
Det är intressant det där med allt som måste vara producerat i Sverige för att det skall vara ok. När folk går till Systembolaget och köper vin där jag gissar att i princip all vintillverkning görs utanför Sverige och fraktas hit läggs moralen åt sidan. Det är det ingen som kommenterar eller har åsikter om.
Matgeek
Matgeek 15 dagar sedan
Jo, det är det absolut. Grejen är bara den att högkvalitativt vin inte går att producera i Sverige. Kolla på öl och gin - där lyfter vi hela tiden svenska tillverkare.
Madelene plate
Madelene plate 15 dagar sedan
Kommer aldrig köpa löfbergs dock Varken gott eller rätt hockeylag 😂
Joanna
Joanna 15 dagar sedan
vad gör du med allt du köper in som du inte tycker om efter videon? :D
Eric B
Eric B 16 dagar sedan
Allt som är av Nestlé är skräp, det borde du lyfta som skit man aldrig någonsin ska köpa. Tar kranvatten ifrån städer som har det gratis och säljer det på flaska. Ger ut mjölkersättning till kvinnor i fattiga länder för att sedan ta betalt när ungen har vant sig och egna mjölkproduktionen lagt av, således beroende av Nestlés jävla skräp.
Eric B
Eric B 15 dagar sedan
@Matgeek Senast 2008 hade man ytterligare en skandal med mjölformula med melamin hittat i deras mjölkersättning för att få högre proteinnivåer. Problemet är att det inte ska användas så och flertalet barn fick njursten. Man köpte mjölk ifrån diktatorn Mugabe under pågående sanktioner ifrån USA och Europa. 2013 fick man betala 9 miljoner kanadensiska dollar för priskarteller med andra storföretag. Och dessa är bara saker jag minns rent spontant. Nestlé är ett storföretag som äger påtok för många varumärken, utan att ens vara foliehatt är det här ett företag som dödar barn för att göra vinst.
Matgeek
Matgeek 15 dagar sedan
Bröstmjölksskandalen vara trettio år sen. Hur långsinta tycker du vi ska vara egentligen?
C0la
C0la 16 dagar sedan
Är det del 11 2.0? Såg att det var del 11 på avsnittet du släppte den 24:e januari också :) Men bra avsnitt! Är ingen stor kaffedrickare men köpte Gevalia innan men nu blir det ändringar på det. Girighet ska inte löna sig! Tack Matgeek!
Mathias Sjöström
Mathias Sjöström 16 dagar sedan
Hej Johan! Jag själv har reagerat på Chilisås. Gäller ICA, Felix och Heinz (säkert fler) där chiliinnehållet är ca 0,03-0,04 % och ca 50 % tomatpuré. Testade i en maträtt att skippa såsen och ha i färsk chili istället och resultatet blev, enligt mig, så mycket bättre.
Fredrik Gustafsson
Fredrik Gustafsson 16 dagar sedan
Betalar hellre 12kr extra per kg än att dricka rävpiss. Resterande håller jag med om :)
Elena Johansson
Elena Johansson 17 dagar sedan
jag hade INGEN aning om att det fanns färdigriven pepparrot..haha. köper förövrigt enbart Arvid Nordqvist kaffe i olika sorter, både dom eko och vanliga. jag är den enda som dricker kaffe här hemma så går endast efter smaken på alla..haha :D
Freddy Fantastic
Freddy Fantastic 17 dagar sedan
Hur skriker Cheerios onyttighet? Den är ju nyckelhålsmärkt, är väl inte det nyttigaste man kan äta men finns ju flingor som skriker onyttigt betydligt mer som sockerdoppade Frosties och allt vad det är...
bowen voowy
bowen voowy 16 dagar sedan
Jobba på konsumentverket
Janne K
Janne K 17 dagar sedan
Jag har länge stört mig på att ingen smördeg i affärerna innehåller smör längre... de innehåller typ bara palmolja.
Oskar Grön
Oskar Grön 17 dagar sedan
Bacon, jämför priser/kvalité/tillverkning/ursprung/ingredienser och nämn det bästa som finns i matbutik. Tror på hemgårdens, de piskar alla med sina charkuterier
J 1
J 1 18 dagar sedan
Tips: Det alkoholfria "merlot-vinet" Barrels and Drums. Det är intressant och bra att det finns ett utbud av alkoholfria drycker i större Ica affärer. Men detta var definitionen av så kallad 'skunk-juice'. Kanske duger som sås/i gryta. Men fy vilken hemsk smak. Köpt på Ica Maxi Sickla för 55kr
Jessica Johansson
Jessica Johansson 18 dagar sedan
Köper alltid gevalia eko 🙈 tycker den är godare
Niklas Molin
Niklas Molin 18 dagar sedan
Kanske leverera en känga till dubbelmoralföretaget Oatly? Lever på sin miljövänliga image, men samtidigt man tydligen tycker att ens ägare som skövlar regnskog är härliga. Man bryr sig om kossor, men inte om djuren i regnskogen.
huttio srreu
huttio srreu 18 dagar sedan
Jaaaaaaaaaa den är här!!!! Tack 😊
BenRangel
BenRangel 18 dagar sedan
Förstår varför man köper ofärsk pepparrot! a) de färska bitarna är för stora och man ska bara ha lite. man får ångest av att slänga färsk mat b) Man vill ha det i kylen för att kunna användas när som helst man kommer på sent att "nu skulle lite pepparrot passa" c) Man vill inte ha stark smak så det gör inget om den ofärska är svagare
Per Kristensen
Per Kristensen 18 dagar sedan
Eldorado är bajs🤮🤮🤮
Maya Hd
Maya Hd 18 dagar sedan
vad gör du med allt du köper in som du inte tycker om efter videon? :D
huttio srreu
huttio srreu 18 dagar sedan
Älskar det här konceptet men jag blev så stressad av ditt tempo och ljudvolym så jag orkade bara se 1/3 av videon. Hade hellre sett en längre i video i lugnare tempo
kalin83
kalin83 18 dagar sedan
del 11? haha finns snart inget kvar för dig att handla i affären.
ToxicLeo
ToxicLeo 18 dagar sedan
MatGeek: Im bout to end this mans whole career!
Stella FriendTree
Stella FriendTree 18 dagar sedan
Dethär är gudomligt bra
Nauseous
Nauseous 18 dagar sedan
Jag litar inte på folk som dricker löfbergs
seeriu ciihy
seeriu ciihy 18 dagar sedan
Jaaaaaaaaaa den är här!!!! Tack 😊
Falk
Falk 18 dagar sedan
Jobba på konsumentverket
Daniel Wahlund
Daniel Wahlund 19 dagar sedan
Gevalia är ändå godast! Men håller med om att det är för dyrt.
Emelie Nila
Emelie Nila 19 dagar sedan
Sonen på tre år när han hörde om vaniljpulvret "man ska köpa den röda inte den BLÅ MAMMA!" 😂😂😂
Jentao85
Jentao85 19 dagar sedan
Har du testat: Arvid Nordquist Classic Mellan Kaffe Mellanrost? Om inte, så gör de. Ja slutade med gevalia och löfbergs direkt.
seeriu ciihy
seeriu ciihy 18 dagar sedan
Det är inte alla Gevalias sorter som är 425 g, bara de lite udda smakerna. Brygg, kok och el-brygg är fortfarande 450 g :)
Anders Benke
Anders Benke 19 dagar sedan
Everybody gansta tills Matgeek piper sin vrede.
Clark Wilger
Clark Wilger 19 dagar sedan
Det kanske skulle vara mer rättvist om du skulle jämföra Gevalias vanliga bryggkaffe och Löfbergs vanliga bryggkaffe, båda är 450 kr. Milea och kharisma är ju båda specialkaffe.
Rawan Alharsh
Rawan Alharsh 19 dagar sedan
9
Transexual attentionseeking unicorn wgewgw
Transexual attentionseeking unicorn wgewgw 19 dagar sedan
Tofu är skit vegan bytesmat för bögar och svagsinta människor. Kasta (och om du äter det så kasta ner dig själv i soporna)! Flingor är skit. Kasta! Resten har jag ingen speciell åsikt om.
ArcticDreamers Rapture
ArcticDreamers Rapture 19 dagar sedan
Jag tycker alla kaffedrickare bör köpa en kvarn så andelen hela bönor ökar och andelen färdigmalet minskar. Ungefär som att folk har pepparkvarnar hemma. Hela bönor är ju såå mycket bättre. Birde vara omvänd ordning, dvs att det skulle finnas 80% hela bönor i affären ich 20% färdigmalet. Detta leder in mig på mun fråga. Varför i gela världen är 500g hela gevalia kaffebönor DYRARE än 500g malet kaffe av samma fabrikat? Det är ju ett stepp mer= att mala bönorna, men ändå är hela bönor dyrare än samma bönor färdigmalet! Obegripligt
Chatrin J
Chatrin J 19 dagar sedan
Älskar det här konceptet men jag blev så stressad av ditt tempo och ljudvolym så jag orkade bara se 1/3 av videon. Hade hellre sett en längre i video i lugnare tempo
Bolia Fops
Bolia Fops 19 dagar sedan
Anledningen till att den här serien blir så bra är att du, precis som alla andra, gör dåliga val i butiken och du står upp för det. Skit bra serie!
rAppN
rAppN 19 dagar sedan
Ät inte Cheerios, ägs av Nestlé som är skit
MEEK_MEEK
MEEK_MEEK 19 dagar sedan
O-poppulär åsikt. O'boy. Köp kung markatta's chokladdryck. Den har bättre innehåll. Den verkar dyrare. Men man behöver inte lika mycket pulver eftersom att den inte är lika utspädd som O'boy.
Zetroz Swe
Zetroz Swe 19 dagar sedan
Hej Johan, en fråga som jag har är hur du begränsar marsvinet av den dåliga varan som du köper, äter du upp dom eller kastar du dom?? Kanske en fråga som di fått förut men en tanke som slog mig. Du gör en grymt jobb enligt mig 👍🏻👍🏻
Bolia Fops
Bolia Fops 19 dagar sedan
Köp aldrig varor från Nestle.
dueeh nyyu
dueeh nyyu 19 dagar sedan
Vi saknar dina & Luddes smaktester 💙
Jan B
Jan B 19 dagar sedan
Att bedöma på namnet så bör ''nut cluster'' innebära att det är en blanding av olika sorters nötter ang ''Protein K''. Alternativt att det är rikligt med en och samma sort. Vet inte definitionen av ''cluster'' i detta sammanhang. Detta kan du ta reda på genom att se vilken av ovanstående mening är korrekt.
Johan Hyllengren
Johan Hyllengren 19 dagar sedan
Vilseleda är ett bra ord på Gevalia
Ludvig
Ludvig 19 dagar sedan
Det är inte alla Gevalias sorter som är 425 g, bara de lite udda smakerna. Brygg, kok och el-brygg är fortfarande 450 g :)
dueeh nyyu
dueeh nyyu 19 dagar sedan
Fan va bra du är!
Henrik Torphammar
Henrik Torphammar 19 dagar sedan
Jag kollar alltid dina videos på 75% hastighet för det skall bli behagligt. Men jag tänker att du måste andas lite. Tänk på hjärtat och varva ner. Nu får man nästan gå på 50% hastighet för att det skall bli normal fart jämfört mot andra kanaler på tuben.... Hepp!
Pernilla Hell
Pernilla Hell 19 dagar sedan
Informativa videos, med bra fakta. Men snälla, tagga ner, mitt stresspåslag gör att jag inte ta in hälften av den information du vill förmedla.
Fredrik Berglund
Fredrik Berglund 16 dagar sedan
1. Han är passionerad. 2. detta är youtube.
Raul Nunez
Raul Nunez 20 dagar sedan
5 saker du ej borde köpa på systembolaget!
Unicorn Life
Unicorn Life 14 dagar sedan
@Alexander Eismar För att alkholen ger extra smak? Du kan inte mena att en alkoholfri öl smakar likadant som en vanlig starköl? Samma med viner. Vinet blir mycket fylligare med alkoholen.
Alexander Eismar
Alexander Eismar 14 dagar sedan
@Gubb Nylle Systembolaget finns för att staten har ett monopol på alkoholen i Sverige. Med det sagt kan man utan problem åka till systemet, köpa en flaska vin, dela med några vänner eller lika väl köpa ett vitt vin till ex en fiskgryta mm. Självklart finns det de som går till systemet för att köpa sprit o bli full men det är långt ifrån varför alla går dit. Återigen så går man dit för det är där man hittar alkoholen oavsett vad syftet med den är. Det kvarstår att det är tragiskt om man bara ska till systemet fr att köpa sprit i bli full på. Ja jag har köpt sprit med anledningen att bli lullig ja, men inte enbart och det är min poäng.
Gubb Nylle
Gubb Nylle 14 dagar sedan
@Alexander Eismar det är ju sanningen? Meningen med Systembolaget är alkohol. Alkohol dricker man för att bli väck?? Du ser ut som du aldrig druckit nånting med alkohol i så jag fattar din syn
Alexander Eismar
Alexander Eismar 14 dagar sedan
@Gubb Nylle moget svar. Om meningen med att gå till systemet endast ska vara att köpa något för att sedan bli full så har du tyvärr en tragisk syn på det hela.
Gubb Nylle
Gubb Nylle 14 dagar sedan
@Alexander Eismar för att man ska bli fuckin väck???
Alfred Larsson
Alfred Larsson 20 dagar sedan
Råvarupriset på kaffe peakade 2011 sen har det bara gått nedåt. Så att de minskar förpackningarna har nog bara med konkurrenskraft att göra
Don Juan
Don Juan 20 dagar sedan
Varför köpte du dem då?
Erik Jarnehall
Erik Jarnehall 20 dagar sedan
Skulle va kul med färdigrätter
Leo
Leo 20 dagar sedan
Vad sägs om typ alla Eldorados produkter?
Marre Falken
Marre Falken 18 dagar sedan
Bra idé
Erik Hedberg Karlsson
Erik Hedberg Karlsson 20 dagar sedan
Underbar video! Älskar både uttryck och resonemang! Kändes som att jag faktiskt lärde mig något och inte bara blev hjärntvättad! Supernice!
Andreas Sandström
Andreas Sandström 20 dagar sedan
Hörrudu ska vi vara petiga så står det sockerarter inte socker! Men jag håller med dig om att priset och uppblåsningen är sjukt onödig! Men jag vill också få vara med å peta!
BjörkN
BjörkN 20 dagar sedan
Ja Fick reklam för Kellogg protein innan videon xd
Johan
Johan 20 dagar sedan
Köp aldrig varor från Nestle.
Elektra
Elektra 18 dagar sedan
@Johan Glöm inte heller deras direkta inblandning i vattenkrisen i Flint, Michigan.
Johan
Johan 20 dagar sedan
@Matgeek De använder sig av barnslavar, tömmer grundvatten från fattiga länder världen över och säljer tillbaka det till befolkningen och proppar sina produkter fulla med socker för att skapa beroende. Tyvärr är de såpass etablerade att det ej går att komma åt dem, men man kan ta sitt ansvar och inte stötta dem ytterligare.
Matgeek
Matgeek 20 dagar sedan
Varför då?
Niklas Lindqvist
Niklas Lindqvist 20 dagar sedan
Klockrent om Sverker skulle vilja vara med någon gång 🥰
queenoftrancexx
queenoftrancexx 20 dagar sedan
Älskar de här videorna!! Synd att det inte blir så ofta men bra på samma gång att antalet skitprodukter minskar :) ps; jo jag är helt säker på att vissa företag försöker bedra konsumenterna, definitivt. Sånt gör mig skogstokig
Sebastian Johansson
Sebastian Johansson 20 dagar sedan
Hörselkåpa på om man ska se detta. Lägg till textning.
T. A
T. A 18 dagar sedan
Haha
Alexander Karlsson
Alexander Karlsson 20 dagar sedan
Fan va bra du är!
Mattis
Mattis 20 dagar sedan
Grejen med kaffe kallas "Shrinkflation" och är en gammal säljstrategi. Ruskigt ful är den! :)
@KungKokkos
@KungKokkos 20 dagar sedan
Precis som med kaffet minskade man förpackningen på lössnus när skatten höjdes. Först 5 gram och sedan ytterligare 3 gram. 42 kontra 50 gram per dosa. Stor skillnad!
SuperSebbe96
SuperSebbe96 20 dagar sedan
Hur väljer man nyttigare livsmedel? Jo man väljer nyckelhålsmärkta varor. Vad är nyckelhålet? "Det som förenar mat med Nyckelhålet är att den är ett nyttigare val i just sin livsmedelsgrupp. För att ett företag ska få märka mat med Nyckelhålet ska maten uppfylla vissa regler. Reglerna, som också kallas kriterier, handlar om mindre socker och salt, mer fullkorn och fibrer och nyttigare fett." - Livsmedelsverket.
Marre M
Marre M 20 dagar sedan
Det med kaffet är riktigt fult. Jobbar på Ica kommer ihåg när Ica slutade köpa in Gevalia för att det va så dyrt och att de minskat förpackningarna .
Perfectdark
Perfectdark 20 dagar sedan
Riktigt riktigt bra tåfuu i Sverige
Carlström
Carlström 21 dag sedan
Alltså ta detta på rätt sätt, detta är min personliga reflektion/åsikt...men på sistone tycker jag det känns som du spelar rollen som tokpeppig matgeek istället för att vara riktiga matgeek.alltså inte att du har fel i det du säger men känslan jag får är att du spelar en roll. Fortfarande bra, men inte lika bra som förr.
R P
R P 21 dag sedan
Fast kaffepriset är på lägstanivå på 5 år.... Källa: se(punkt)investing(punkt)com/indices/bloomberg-coffee
Susanneh Nilsson
Susanneh Nilsson 21 dag sedan
Tack för videon! Skulle vilja se en video där du tog upp kryddpriser!!! Jämföra priser på samma krydda från olika leverantörer. Tycker det skiljer sig enormt på vissa.
Markus Johansson
Markus Johansson 21 dag sedan
Tååååfu. Vad är det?
Markus Johansson
Markus Johansson 21 dag sedan
@Matgeek åh nej, tog du illa upp :'-(
Matgeek
Matgeek 21 dag sedan
Du måste vara kul på fest.
Martin Andersson
Martin Andersson 21 dag sedan
Men alltså krympflation ska inte försvaras i något läge! Jag behöver ju inte mindre av varorna för att dom blir dyrare, som Santa Marias tacochips som krympt 15g, vi behövde ju inte mindre chips.
Pernilla Henriksson
Pernilla Henriksson 21 dag sedan
Tycker generellt att alla städprodukter är lurendrejeri och har så sjuka överpriser! Jag städar numera enbart med såpa, ättika, diskmedel och bikarbonat. Funkar fan mot allt från fönster till fläckar på kläder
Reine H
Reine H 21 dag sedan
I mitt tycke så är Löfbergs lite blaskig, själv så föredrar jag Arvid Nordquist som dessutom fortfarande har 500 g förpackningar. Att kaffe priset har ökat har jag viss förståelse för då det nästan stod stilla i 20 år (25:-/pkt) innan höjningen kom nu de senaste åren.
Oskar Godal
Oskar Godal 21 dag sedan
Arvid Nordquist om man ska snacka kaffe är nog det märket som är ärligast mot sina konsumenter och dessutom har valt att behålla sitt 500g paket. Gran Dia är en personlig favorit☕️
Filip Lyxell
Filip Lyxell 17 dagar sedan
Tror även Lindvall också har kvar 500g. Iallafall senastbjag tittade
Reine H
Reine H 21 dag sedan
Gran Dia är det jag har i kaffekoppen just nu.
Mateo Vargas
Mateo Vargas 21 dag sedan
My live is a lie.
Fredrik Ljung
Fredrik Ljung 21 dag sedan
Vegansk tång caviar
Natalie jonsson
Natalie jonsson 21 dag sedan
Du måste testa Taco trucks chipotle Mayo, sämsta någonsin!
Mattias Andersson
Mattias Andersson 21 dag sedan
Och här sitter jag och sippar på mitt Zoega skånerost, som ofta ligger runt 95.44/kr/kg - Men helvete så gott de är.
Största kräfta jag sett!
19:58
Matgeek
visningar 47tn
Bosse & Stefan Löfven - Pandemi
3:13
Gränslöst med Jimmie Åkesson
1:05:56
Gränslöst
visningar 84tn
Äter julbord med Edward Blom
32:16
Matgeek
visningar 317tn
LIVE: Matgeek vs Tittarna - Monopol
3:37:06
Äter som Sveriges smartaste person under en dag
23:55
Bosse & Stefan Löfven - Pandemi
3:13
Ariana Grande - 34+35 (official video)
3:41
ArianaGrandeVevo
visningar 45mn